Centiken múlott egy durva frontális baleset az M30-ason – videó

Megosztás

A BMW-s még be tudta fejezni az előzést a beláthatatlan kanyar előtt, de még jöttek mögötte is. Elképesztően hajszálon múlott egy óriási csattanás.

A Bpiautosok.hu olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt Miskolc mellett, az M30-ason. “Tükörből már látszott, hogy a BMW SUV után emberünk is előzésbe fog kezdeni, viszont már elég közel volt a jobbra kanyarodó felhajtó és mivel jöttek szembe – amit valószínűleg nem látott a kanyar és a takaró kamion miatt -, ezért elég veszélyesre sikerült az előzés. Az utolsó pillanatban sorolt be…” – írta meg a szemtanú.

Szintén látszik a felvételen, hogy ha a szembejövő nem kapcsol ilyen gyorsan és nem fékez hatalmasat, egészen az út szélére húzódva, akkor a szabálytalanul előző lassú reakcióját elnézve bizony ronda nagy csattanás lett volna az eredmény. Van olyan hozzászóló, aki szerint a szabálytalanul előző jármű vezetője esetleg úgy gondolhatta, mindkét sáv egy irányba halad és nincs szembeforgalom. Akkor is igen lassan reagált a szembejövőre.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek